Over Qi Vitaal


Qi Vitaal is vanuit de thuispraktijk ontwikkeld tot een professionele praktijk in de Chinese Geneeswijzen. Deze is gehuisvest in een klein gezondheidscentrum bij het consultatiebureau, buurtzorg en een huisartsenpraktijk aan de Hogeweg te Bennekom. Wil je direct een afspraak maken? Klik dan op mijn foto. 

Wie is jouw Acupuncturist en Tuina therapeut?

Ik ben Marianne Nijsten, geboren in 1968 in Noord-Holland en sinds mijn huwelijk woonachtig in Ede. Na tientallen jaren als secretaresse op vele ziekenhuisafdelingen te hebben gewerkt, wilde ik mensen meer met mijn handen helpen en ik vond een nieuwe passie.

Na de opleiding tot NGS sportmasseur werd ik geraakt door de Traditionele Chinese Geneeswijzen. Ik volgde de opleidingen Tuina (spreek uit Twiena) Massage en Tuina Therapie op HBO conform niveau bij Academie Bo-Yi te Zoetermeer. Tijdens het schrijven van mijn afstudeerscriptie “Fibromyalgie op de Chinese leest” en door de soms verbluffende resultaten raakte ik steeds meer geboeid door de Chinese Geneeswijzen.

Met versnelde afronding van de aanvullende Westers Medische Basiskennis werd ik erkend en vergoed door diverse zorgverzekeraars. Tegelijkertijd volgde ik met goed resultaat de opleiding Acupunctuur bij Total Health. Om mijzelf te blijven ontwikkelen en jou steeds beter van dienst te kunnen zijn, breid ik mijn kennis en vaardigheden continu weer uit middels bij- en  nascholingen. En uitgestudeerd ben ik nog lang niet, want in de Chinese Geneeswijzen valt altijd nog meer te leren.

Ik vertrouw erop dat ik op deze manier steeds meer mensen weer in balans kan brengen en houden!

"Een reis van duizend mijl begint met één enkele stap!"


Praktijk

Bezoekadres:

Gezondheidscentrum Hogeweg / Kerkstraat

Hogeweg 21 (ingang Kerkstraat GGD)

6721 VD  Bennekom

Openingstijden:

Maandag van 11.00 – 16.30 uur

Dinsdag van 11.00 – 16.30 uur

Vrijdag van 11.00 – 16.30 uur


Hoe maak je een afspraak:

Om zelf een afspraak te maken, klik op de knop 'Afspraak boeken'. Daar kies je de gewenste behandeling. Dan klik je de passende datum en tijdstip aan. Jouw afspraakverzoek wordt pas verzonden wanneer je akkoord bent met de voorwaarden. Of neem contact op via info@qivitaal.nl of per telefoon  06 42824721 (bgg voicemail/whatsapp).

Twijfel je of heb je vragen? Neem dan contact op per mail (info@qivitaal.nl), telefoon 06 42824721 of whatsapp. Graag tot ziens!


Tarieven

Elke afspraak begint met een gesprek. Vanaf de eerste afspraak wordt al een behandeling gegeven. Alle tarieven zijn inclusief materiaal (zoals olie en acupunctuurnaaldjes). Cupping, guasha, moxa en kinesiotape worden altijd geïntegreerd in een Acupunctuur- of Tuina behandeling. Deze zijn dus niet apart te boeken, maar je betaalt er ook niet extra voor.

* Eerste afspraak incl. behandeling


€ 65,00/60 min.

* Acupunctuur of Tuina massage vervolg


€ 50,00/45 min.

* Kinder  Acupunctuur of Tuina <16 jaar
* Litteken Acupunctuur vervolg

€ 40,00/30 min.

Waarneming


Op woensdagen is mijn collega Carla in Bennekom om Tuina Massage en Chinese ontspanningsmassage te verzorgen. Zij is in opleiding en behandelt spier- en lichte pijnklachten. Haar behandelingen Tuina worden nog niet vergoed. Voor voetreflexmassage wordt zij bij Ohra en Menzis wel erkend. Voor meer informatie op haar website klik op het Chinese karakter. Klik op haar foto voor een afspraak.

Corona Maatregelen

Voorafgaand aan elk consult beantwoord je de volgende vragen. Is het antwoord op 1 of meer vragen JA, dan neem je contact op met de therapeut.

  • Heb jij of heeft een huisgenoot Corona of koorts en/of kortademigheid?
  • Had je afgelopen twee dagen klachten passend bij Corona, zoals koorts, keelpijn of verlies van smaak en/of reuk, anders dan normaal voor jou?

Zijn de vragen met NEE beantwoord, dan ben je welkom in de praktijk!

Ik geef uiteraard alleen consulten als ik fit ben. Mocht jij je niet fit voelen, geef dit dan tijdig aan. Afmeldingen kunnen tot 24 uur tevoren kostenloos, daarna breng ik 50% van het consult in rekening.

In de praktijk wordt gezorgd voor extra hygiënische maatregelen. Ik draag géén mondmasker, alleen op verzoek een face shield.  Lees hier waarom: geen mondmasker bij fysieke inspanning.


Schrijf in voor de nieuwsbrief (max 6x/jaar)