Over Qi Vitaal

Wie is jouw Acupuncturist en Tuina therapeut?

Ik ben Marianne Nijsten, geboren in 1968 in Noord-Holland en sinds mijn huwelijk woonachtig in Ede. Na tientallen jaren als secretaresse op vele ziekenhuisafdelingen te hebben gewerkt, besefte ik dat ik mensen beter met mijn handen kon helpen en ik vond een nieuwe passie.

Na de opleiding tot NGS sportmasseur werd ik geraakt door de Traditionele Chinese Geneeswijzen en heb ik de opleidingen Tuina (spreek uit Twiena) Massage en Tuina Therapie op HBO conform niveau afgerond bij Academie Bo-Yi te Zoetermeer. Tijdens het schrijven van mijn afstudeerscriptie “Fibromyalgie op de Chinese leest” en door de soms verbluffende resultaten raakte ik steeds meer geboeid door de Chinese Geneeswijzen.

Met versnelde afronding van de aanvullende Westers Medische Basiskennis werd ik erkend en vergoed door diverse zorgverzekeraars. Tegelijkertijd volgde ik met goed resultaat de opleiding Acupunctuur bij Total Health. Om mijzelf te blijven ontwikkelen en jou steeds beter van dienst te kunnen zijn, breid ik mijn kennis en vaardigheden continue weer uit middels bij- en  nascholingen. En uitgestudeerd ben ik nog lang niet, want in de Chinese Geneeswijzen valt altijd nog meer te leren.

Ik vertrouw erop dat ik op deze manier steeds meer mensen weer in balans kan brengen en houden!

"Een reis van duizend mijl begint met één enkele stap!"


Praktijk

Bezoekadres praktijk:

Gezondheidscentrum Hogeweg / Kerkstraat

Hogeweg 21 (ingang Kerkstraat GGD/consultatiebureau)

6721 VD  Bennekom

Openingstijden:

Maandag van 10.00 – 17.00 uur

Dinsdag van 10.00 – 17.00 uur

Vrijdag van 10.00 – 17.00


Hoe maak je een afspraak:

Om zelf een afspraak te maken, klik op de knop 'Afspraak boeken'. Daar kies je de gewenste behandeling. Dan klik je de passende datum en tijdstip aan. Jouw afspraakverzoek wordt pas verzonden wanneer je akkoord bent met de voorwaarden. Of neem contact op via info@qivitaal.nl of per telefoon  06 42824721 (bgg voicemail/whatsapp).

Twijfel je of heb je vragen? Neem dan contact op per email (info@qivitaal.nl) of telefoon 06 42824721. Graag tot ziens!


Tarieven

Elke afspraak begint met een gesprek. Vanaf de eerste afspraak wordt al een behandeling gegeven. Alle tarieven zijn inclusief materiaal (zoals olie en acupunctuurnaaldjes). Cupping, guasha, moxa en kinesiotape worden altijd geïntegreerd in een Acupunctuur- of Tuina behandeling. Deze zijn dus niet apart te boeken, maar je betaalt er ook niet extra voor.

* Eerste afspraak incl. behandeling
* Acupunctuur of Tuina massage vervolg

€ 65,00/60 min.

* Acupunctuur of Tuina massage vervolg

€ 50,00/45 min.

* Kinder Acupunctuur of Tuina <16 jaar

€ 35,00/30 min.

Corona Maatregelen

Voorafgaand aan elk consult beantwoord je de volgende vragen. Is het antwoord op 1 of meer vragen JA, dan neem je contact op met de therapeut.

  • Heb je één of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid en hoesten of benauwdheid en koorts (vanaf 38°C)?
  • Heb je de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
  • Heb je huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Is er bij jezelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Zijn alle vragen met NEE beantwoord dan geldt het volgende bij je bezoek aan de praktijk:

  • Kom alleen naar de praktijk. Als je gebracht wordt, zal je begeleider buiten of in in de auto moeten wachten.
  • Neem eigen papieren zakdoeken mee
  • Geen handen schudden
  • Het toilet mag alleen gebruikt worden in uiterste nood
  • Verlaat aan het eind van het consult direct de praktijk
  • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten hebt met hoesten en niezen, keelpijn en verhoging tot 38 graden Celsius of niet fit voelt en twijfelt!

Ik geef alleen consulten als ik mijzelf fit voel. Mocht jij je niet fit voelen, dan wil ik je vragen om dit tijdig aan te geven. We kijken dan naar de best passende mogelijkheid.

In de praktijk wordt gezorgd voor extra hygiënische maatregelen.

Vanwege het advies van RIVM en overheid om een niet-medisch mondkapje te dragen bij de uitvoering van contactberoepen, vraag ik om bij binnenkomst in de wachtruimte een mondkapje/masker te dragen. In de praktijkruimte is het je eigen keuze, aangezien ik erop vertrouw dat iedereen die binnenkomt klachtenvrij is en zich aan bovenstaande basisregels houdt.

Overigens heb ik in de praktijkruimte een luchtreiniger met ionisator, zet ik tussen de behandelingen door het raam open en draag ik zelf een gelaatsscherm (face shield).


Schrijf in voor de nieuwsbrief (max 6x/jaar)