Praktijk

-----------------------------------------

Bezoekadres BEEK: 

Kaelem OG, Carmelstraat 34, 6191 VS  Beek


Openingstijden:

Maandag van 10.30 – 16.30 uur

Donderdag van 10.30 - 16.30 uur

overige dagen in overleg

-----------------------------------------------------

Bezoekadres MAASTRICHT:

Handtherapie Zuid, Azamonstraat 26, 6222 BX Maastricht


Openingstijden:

Woensdag van 10.30 – 16.30 uur


-------------------------------------------------

Twijfel je of heb je vragen? Neem dan contact op per mail (info@qivitaal.nl), telefoon 06 42824721 of whatsapp. Graag tot ziens!


Over Qi Vitaal


Wie is jouw Acupuncturist en Tuina therapeut?

Ik ben Marianne Nijsten, geboren in Noord-Holland en na mijn huwelijk woonachtig in Ede. Na jaren werk in het ziekenhuis, vond ik een nieuwe passie.

Toeval bracht mij op het pad van de Chinese Geneeswijzen. Ik volgde de opleidingen Tuina (spreek uit Twiena) Massage en Tuina Therapie bij Academie Bo-Yi te Zoetermeer. Na het behalen van de diploma's Westers Medische Basiskennis en Acupunctuur werd ik erkend en vergoed door de meeste zorgverzekeraars. Na bijna 10 jaar een goedlopende praktijk gevoerd te hebben in Bennekom, werd een samenwerking mogelijk met mijn zus in Maastricht: een verhuizing was noodzakelijk om deze droom waar te maken. Daarmee komt er een nieuw hoofdstuk met 2 praktijklocaties in Limburg.

Door mijn brede interesse  volg ik continu bij- en nascholingen zodat ik jou steeds beter van dienst kan zijn. Ik vertrouw erop dat ik op deze manier steeds meer mensen weer in balans kan brengen en houden!

"Een reis van duizend mijl begint met één enkele stap!"


De praktijk

Qi Vitaal is vanuit de thuispraktijk in Bennekom ontwikkeld tot een professionele praktijk in de Chinese Geneeswijzen. Ik bied hier behandelingen Acupunctuur en Tuina massage. Een specialisatie is de behandeling van verstorende littekens. De praktijk is inmiddels gehuisvest in het verzamelgebouw Kaelem OG te Beek. Daarnaast ben ik wekelijks werkzaam bij Handtherapie Zuid te Maastricht.  Hier werk ik naast fysiotherapeute met specialisatie hand- en oedeemtherapie Alice Crauwels en haar collega fysio- en ergotherapeuten. Interesse en wil je direct een afspraak bij mij maken? Klik dan op mijn foto. 

Tarieven

De eerste afspraak begint met een vraaggesprek. Vanaf de eerste afspraak wordt al een behandeling gegeven. In de vervolgafspraken bespreken we kort het resultaat en passen de behandeling daar op aan. Alle tarieven zijn inclusief materiaal (zoals olie en acupunctuurnaaldjes). Cupping, guasha, moxa en kinesiotape worden altijd geïntegreerd in een Acupunctuur- of Tuina behandeling. Deze zijn dus niet apart te boeken, maar je betaalt er ook niet extra voor.

* Eerste afspraak incl. behandeling Acupunctuur of Tuina massage

€ 65,00

* Acupunctuur of Tuina massage vervolg

€ 55,00

* Litteken Acupunctuur vervolg (na 1ste afspraak)

€ 30,00

24-uur annuleringsregeling


Ben je verhinderd? Dat kan een keer gebeuren, maar geef dit dan tijdig door. Tot 24 uur voor de geplande afspraak kan deze kostenloos worden geannuleerd of verzet. Bij afmelding bínnen 24 uur, ben ik genoodzaakt een deel van de voor jou gereserveerde tijd in rekening te brengen. Je ontvangt dan een factuur van 25 euro.

Schrijf in voor de nieuwsbrief (max 6x/jaar)