Over Qi Vitaal


Qi Vitaal is vanuit de thuispraktijk ontwikkeld tot een professionele praktijk in de Chinese Geneeswijzen. Deze is gehuisvest in een klein gezondheidscentrum bij het consultatiebureau, buurtzorg en een huisartsenpraktijk aan de Hogeweg te Bennekom. Wil je direct een afspraak maken? Klik dan op mijn foto. 

Wie is jouw Acupuncturist en Tuina therapeut?

Ik ben Marianne Nijsten, geboren in 1968 in Noord-Holland en sinds mijn huwelijk woonachtig in Ede. Na tientallen jaren als secretaresse op vele ziekenhuisafdelingen te hebben gewerkt, besefte ik dat ik mensen beter met mijn handen kon helpen en ik vond een nieuwe passie.

Na de opleiding tot NGS sportmasseur werd ik geraakt door de Traditionele Chinese Geneeswijzen en heb ik de opleidingen Tuina (spreek uit Twiena) Massage en Tuina Therapie op HBO conform niveau afgerond bij Academie Bo-Yi te Zoetermeer. Tijdens het schrijven van mijn afstudeerscriptie “Fibromyalgie op de Chinese leest” en door de soms verbluffende resultaten raakte ik steeds meer geboeid door de Chinese Geneeswijzen.

Met versnelde afronding van de aanvullende Westers Medische Basiskennis werd ik erkend en vergoed door diverse zorgverzekeraars. Tegelijkertijd volgde ik met goed resultaat de opleiding Acupunctuur bij Total Health. Om mijzelf te blijven ontwikkelen en jou steeds beter van dienst te kunnen zijn, breid ik mijn kennis en vaardigheden continu weer uit middels bij- en  nascholingen. En uitgestudeerd ben ik nog lang niet, want in de Chinese Geneeswijzen valt altijd nog meer te leren.

Ik vertrouw erop dat ik op deze manier steeds meer mensen weer in balans kan brengen en houden!

"Een reis van duizend mijl begint met één enkele stap!"


Praktijk

Bezoekadres praktijk:

Gezondheidscentrum Hogeweg / Kerkstraat

Hogeweg 21 (ingang Kerkstraat GGD)

6721 VD  Bennekom

Openingstijden:

Maandag van 9.30 – 16.30 uur

Dinsdag van 9.30 – 16.30 uur

Vrijdag van 9.30 – 16.30 uur


Hoe maak je een afspraak:

Om zelf een afspraak te maken, klik op de knop 'Afspraak boeken'. Daar kies je de gewenste behandeling. Dan klik je de passende datum en tijdstip aan. Jouw afspraakverzoek wordt pas verzonden wanneer je akkoord bent met de voorwaarden. Of neem contact op via info@qivitaal.nl of per telefoon  06 42824721 (bgg voicemail/whatsapp).

Twijfel je of heb je vragen? Neem dan contact op per email (info@qivitaal.nl) of telefoon 06 42824721. Graag tot ziens!


Tarieven

Elke afspraak begint met een gesprek. Vanaf de eerste afspraak wordt al een behandeling gegeven. Alle tarieven zijn inclusief materiaal (zoals olie en acupunctuurnaaldjes). Cupping, guasha, moxa en kinesiotape worden altijd geïntegreerd in een Acupunctuur- of Tuina behandeling. Deze zijn dus niet apart te boeken, maar je betaalt er ook niet extra voor.

* Eerste afspraak incl. behandeling
* Acupunctuur of Tuina massage vervolg

€ 65,00/60 min.

* Acupunctuur of Tuina massage vervolg


€ 50,00/45 min.

* Kinder  Acupunctuur of Tuina <16 jaar
* Litteken Acupunctuur vervolg

€ 35,00/30 min.

Waarneming


Vanwege drukke tijden, is op woensdagen mijn collega Carla bereid om Tuina Massage en Chinese ontspanningsmassage te verzorgen. Zij is in opleiding en behandelt spier- en lichte pijnklachten. Controleer bij je verzekeraar of haar behandelingen worden vergoed! Voor informatie op haar website klik op het Chinese karakter. Klik op haar foto voor een afspraak.

Corona Maatregelen

Voorafgaand aan elk consult beantwoord je de volgende vragen. Is het antwoord op 1 of meer vragen JA, dan neem je contact op met de therapeut.

  • Heb jezelf Covid-19 of heeft een huisgenoot/partner Covid-19 of koorts en/of kortademigheid?
  • Ben je in de afgelopen 10 dagen geïnformeerd over de besmetting van een ander met wie je in contact was?
  • Had je in de afgelopen twee dagen klachten passend bij Covid-19, zoals koorts, kortademigheid, neusverkoudheid, keelpijn, griepachtige klachten of verlies van smaak en/of reuk, anders dan normaal voor jou?
  • Verbleef of woonde je de afgelopen 10 dagen in een oranje of rood risicogebied buiten Nederland (volgens de criteria van de Rijksoverheid) waarvoor in Nederland (thuis)quarantaine geldt?

Zijn alle vragen met NEE beantwoord, dan ben je van harte welkom in de praktijk!

Ik geef uiteraard alleen consulten als ik zelf fit ben. Mocht jij je niet fit voelen, dan wil ik je vragen om dit tijdig aan te geven. Afmeldingen kunnen tot 24 uur tevoren kostenloos, daarna breng ik 50% van het consult in rekening.

In de praktijk wordt gezorgd voor extra hygiënische maatregelen.

Schrijf in voor de nieuwsbrief (max 6x/jaar)