Praktijk

Bezoekadres:

Gezondheidscentrum Hogeweg / Kerkstraat

Hogeweg 21 (ingang Kerkstraat GGD)

6721 VD  Bennekom

Openingstijden:

Maandag van 10.30 – 16.30 uur

Dinsdag van 10.30 – 16.30 uur

Vrijdag van 10.30 – 16.30 uur


Twijfel je of heb je vragen? Neem dan contact op per mail (info@qivitaal.nl), telefoon 06 42824721 of whatsapp. Graag tot ziens! 

Over Qi Vitaal


Wie is jouw Acupuncturist en Tuina therapeut?

Ik ben Marianne Nijsten, geboren in Noord-Holland en sinds mijn huwelijk woonachtig in Ede. Na jaren werk in het ziekenhuis, vond ik een nieuwe passie.

Toeval bracht mij op het pad van de Chinese Geneeswijzen. Ik volgde de opleidingen Tuina (spreek uit Twiena) Massage en Tuina Therapie bij Academie Bo-Yi te Zoetermeer. Na het behalen van de diploma's Westers Medische Basiskennis en Acupunctuur werd ik erkend en vergoed door de meeste zorgverzekeraars.

Door mijn brede interesse  volg ik continu bij- en nascholingen zodat ik jou steeds beter van dienst kan zijn. Ik vertrouw erop dat ik op deze manier steeds meer mensen weer in balans kan brengen en houden!

"Een reis van duizend mijl begint met één enkele stap!"


De praktijk

Qi Vitaal is vanuit de thuispraktijk ontwikkeld tot een professionele praktijk in de Chinese Geneeswijzen. Deze is gehuisvest in een klein gezondheidscentrum met consultatiebureau, buurtzorg en een huisartsenpraktijk aan de Hogeweg te Bennekom.
Vanaf 2023 heb ik mijn praktijk 2 dagen per maand in de locatie bij Handtherapie Zuid te Maastricht.  Hier werk ik naast Alice Crauwels en haar collega fysio- en ergotherapeuten. Wil je direct een afspraak bij mij maken? Klik dan op mijn foto. 

Tarieven

De eerste afspraak begint met een vraaggesprek. Vanaf de eerste afspraak wordt al een behandeling gegeven. In de vervolgafspraken bespreken we kort het resultaat en passen de behandeling daar op aan. Alle tarieven zijn inclusief materiaal (zoals olie en acupunctuurnaaldjes). Cupping, guasha, moxa en kinesiotape worden altijd geïntegreerd in een Acupunctuur- of Tuina behandeling. Deze zijn dus niet apart te boeken, maar je betaalt er ook niet extra voor.

* Eerste afspraak incl. behandeling Acupunctuur of Tuina massage

€ 70,00

* Acupunctuur of Tuina massage vervolg

€ 55,00

* kind <16 jaar Acupunctuur of Tuina massage
* Litteken Acupunctuur vervolg

€ 40,00

Waarneming


Op woensdag en in overleg andere dagen is mijn collega Carla in Bennekom om Tuina Massage en Chinese ontspanningsmassage te verzorgen. Zij is in opleiding en behandelt spier- en lichte pijnklachten. Haar behandelingen voor voetreflexmassage worden bij Ohra en Menzis erkend. Voor meer informatie klik op het Chinese karakter. Klik op haar foto voor een afspraak.

24-uur annuleringsregeling


Ben je verhinderd? Dat kan een keer gebeuren, maar geef dit dan tijdig door. Tot 24 uur voor de geplande afspraak kan deze kostenloos worden geannuleerd of verzet. Bij afmelding bínnen 24 uur, ben ik genoodzaakt een deel van de voor jou gereserveerde tijd in rekening te brengen. Je ontvangt dan een factuur van 50 euro.

Schrijf in voor de nieuwsbrief (max 6x/jaar)